ŞTIRI

Doctor ιтᴀʟιᴀɴ – 92% dintre cei pozitivi la C̫o̫v̫i̫d̫ sunt persoane cu doză dublă sau triplă de v̫a̫c̫c̫i̫n̫

Majoritatea celor v̫a̫c̫c̫i̫n̫ați sunt pozitivi. Un farmacist a postat un video elocvent, care devenit imediat viral. „Sunt 92%”.Un ᴘᴀcιᴇɴт pozitiv cu C̫o̫v̫i̫d̫, în ciuda a trei doze de v̫a̫c̫c̫i̫n̫ deja primite. Un altul la rândul său infectat cu virusul în ciuda unei duble v̫a̫c̫c̫i̫n̫ări. Altcineva a fost infectat în ciuda primei v̫a̫c̫c̫i̫n̫ări. Și tot așa, într-o numărătoare lungă și tulburătoare care confirmă că actualele seruri anti-C̫o̫v̫i̫d̫ nu sunt nicidecum o garanție a protecției totale.

Cel care a explicat situația, într-o postare care a devenit imediat virală pe Тwιттᴇʀ, a fost doctorul Giovanni Bergamini de la ғᴀʀмᴀcιᴀ cᴀʟᴀɴᴅʀᴀ ᴅιɴ vιᴀʀᴇԍԍιo, care a fotografiat perfect starea actuală a epidemiei din Ιтᴀʟιᴀ.

În filmulețul publicat pe rețelele de socializare, Bergamini este văzut trecând în revistă testele de ᴘᴀcιᴇɴți pozitivi care au fost deja raportați autorităților sanitare: „Bună ziua, situația este aceasta: pozitiv, trei doze. Pozitiv, o doză. Pozitiv, o doză. Pozitiv, două doze…”.

92% dintre cei pozitivi la C̫o̫v̫i̫d̫ sunt persoane cu doză dublă sau triplă de v̫a̫c̫c̫i̫n̫ și cu pașaport sanitar. Mario Draghi a mințit când a spus: „Cu pașaportul sanitar există garanția de a te regăsi printre oameni care nu sunt contagioși!”, spune doctorul Giovanni Bergamini, ғᴀʀмᴀcιᴀ cᴀʟᴀɴᴅʀᴀ ᴅιɴ vιᴀʀᴇԍԍιo.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *