ŞTIRI

Analistul de date demonstrează că „ᴅᴇcᴇsᴇʟᴇ din cauza C̫o̫v̫i̫d̫-19” au crescut dramatic DUPĂ lansarea vaccinului în peste 40 de țări

Un analist de date cantitative a adunat date de la Johns Hopkins University C̫o̫r̫o̫n̫a̫v̫i̫r̫u̫s Resource Center și a publicat un videoclip care arată o creștere dramatică a presupuselor ᴅᴇcᴇsᴇ din cauza C̫o̫v̫i̫d̫-19 după introducerea injecțiilor experimentale de C̫o̫v̫i̫d̫-19 în peste patruzeci de țări diferite.

În februarie, am evidențiat modul în care ᴅᴇcᴇsᴇʟᴇ în casele batrânilor, presupuse ca urmare a C̫o̫v̫i̫d̫-19, au crescut cu 240% între 10 ianuarie și 29 ianuarie 2021, în ciuda faptului că 95% dintre toți rezidenții la domiciliu au fost vaccinați până la 27 ianuarie.

Primul vaccin C̫o̫v̫i̫d̫-19 a fost administrat în Мᴀʀᴇᴀ ʙʀιтᴀɴιᴇ pe 8 decembrie 2020 și, după cum puteți vedea din graficul de mai sus, ᴅᴇcᴇsᴇʟᴇ presupuse C̫o̫v̫i̫d̫-19 au început să scadă înainte de această dată. Cu toate acestea, odată ce lansarea injecției C̫o̫v̫i̫d̫-19 s-a accelerat, numărul ᴅᴇcᴇsᴇlor C̫o̫v̫i̫d̫-19 a început să crească rapid din nou.

Dar Joel Smalley, un analist de date cantitative, a publicat un videoclip care demonstrează că acest fenomen nu s-a produs doar în Ʀᴇԍᴀтuʟ uɴιт, ci s-a produs în peste 40 de țări.

Videoclipul arată ᴅᴇcᴇsᴇ săptămânale C̫o̫v̫i̫d̫-19 pe țară, înainte și după ce au început campaniile de vaccinare C̫o̫v̫i̫d̫-19 și fiecare țară pare să fi suferit o creștere uriașă a ᴅᴇcᴇsᴇlor C̫o̫v̫i̫d̫-19 după introducerea vaccinului C̫o̫v̫i̫d̫-19.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *