ŞTIRI

Dragnea: ”Obiectivul APP este recuperarea Ʀoмâɴiei – sigur vom avea câșтιԍ ᴅᴇ cᴀuză”

Un nou pas curajos al lui Liviu Dragnea, cel care a anunțat nu de mult timp apariția Alianței Pentru Patrie.

În dialogul cu Răzvan Savaliuc, Dragnea a fost întrebat dacă el crede că prin APP va reuși să refacă acele construcții suveraniste și pe care nu le-a putut duce la bun sfârșit?

Dragnea spune că DA, ”am speranțe foarte mari. Am spus-o și o spun și acum: nu vreau nicio funcție în acest partid. O să spun ceva cu foarte mare ᴅuʀᴇʀᴇ”.

”Inițial, speranța mea era, după ce ies de acolo, să merg la PSD, un sediu care a fost cumpărat datorită mie și lui Mircea Drăghici, și să îi sprijin în continuare cu tot ceea ce știu”, spune Dragnea.

”Din păcate, la PSD a dispărut fibra națională”, spune Dragnea, subliniind: ”Eu nu vorbesc de componenta națională, vorbesc de fibra națională! PSD s-a aliniat, ca și celelalte partide, în fața ambasadelor și au spus: „Alegeți-ne pe noi, că și noi vă dam tot ce vă dau ăștia, și dimpotrivă: vă dăm și ceea ce nu cereți!””.

Dar, arată omul politic, ”s-a dovedit că ceea ce am spus în campania electorală s-a întâmplat în practică – sigur: cu guvernele care împinse de la spate le-au pus în practică și ʀoмâɴii începuseră să o ducă mai bine”.

De asemenea, fostul președinte social democrat continuă să ᴀcuzᴇ ”noul PSD” că este ”în siajul lui Iohannis”.

”Și atunci, împreună cu Codrin, am spus ca aș sprijini cu toată forța, cu toată priceperea mea, cu toată ființa mea și cu tot riscul asumat pentru această a doua încercare, un partid de care să fiu sigur că are componenta națională și care este compus din oameni cu curaj”, explică Dragnea.

Fostul președinte PSD mărturisește: ”Și știți de ce cred în partidul acesta, care acum s-a născut și acum crește? Pentru ca în el NU vin oameni LAȘI!”.

Oricine știe ca dacă vine într-un partid care este sprijinit de mine, va fi ᴀмᴇɴιɴțᴀт… Pur și simplu, sunt oameni care au curaj și vin!”, spune Dragnea, completând – ”și vreau să vă spun ceva: este foarte mare dorința!„.

Liviu Dragnea confirmă declarațiile lui Codrin: ”Deja nu fac față grupurile de inițiativă din fiecare județ să îi înscrie”!

”Și mai este ceva foarte important – cei care intră în acest partid au pentru prima dată în Ʀoмâɴia șansa de a-și construi partidul ei înșiși”, spune Liviu Dragnea, subliniind – ”Dacă toți sunt curajoși, dacă toți își iubesc patria, dacă toți vor să pună umărul la acest proiect – care este de fapt cel mai important proiect național – și anume: recuperarea Ʀoмâɴiei –, atunci sigur că vor avea și câșтιԍ ᴅᴇ cᴀuză”, a declarat Liviu Dragnea pentru ”Lumea Justiției”.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *