ŞTIRI

Cîțu, ᴀcuzᴀт de un fost ministru că a dat din banii de pensii primarilor PNL

Fostul ministru al Muncii, deputatul social-democrat Marius Budăi precizează că banii pe care Florin Cîțu i-a dat primarilor liberali care l-au votat la congres provin de la pensii, bugetul Ministerului Muncii fiind tăiat cu trei miliarde de lei la ultima rectificare bugetară.

”Aşadar, dragi părinţi şi bunici, cu banii dumneavoastră şi-a cumpărat Cîţu funcţia de presedinte al PNL! La pensii, salarii şi alocaţii nu a dat niciun leu, ba chiar a luat, dar a dat politrucilor din partid, ca să îl aleagă preşedinte! Ruşine, Cîţule, ruşine!”, a precizat Marius Budăi.

În acest fel, susține Budăi, un miliard de lei a fost redistribuit către Fondul de rezervă al Guvernului aflat la dispozțitia premierului.

Astăzi, 7 octombrie 2021, liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat că partidul pe care îl conduce va iniția ᴘʟâɴԍᴇʀι ᴘᴇɴᴀʟᴇ care îi vizează pe toți demnitarii implicați în decizia Guvernului de a alăca bani în mod discreționar către primării, din Fondul de Rezervă.

Liderul social-democrat îl a̫c̫u̫z̫ă pe premierul Florin Cîțu spunând că și-a plătit funcția de președinte al Partidului Național Liberal.

”Iohannis şi Cîţu au decis că, dacă nu trăiţi într-o comunitate condusă de un liberal, veţi suferi de frig, sărăcie şi foame! Au alocat 80% din banii pentru administraţia locală către localităţi cu primari PNL şi UDMR. Cîţu şi-a plătit functia la Congres, dar restul ʀoмâɴilor, peste 70%, au fost ᴘᴇᴅᴇᴘsιţι!”, a subliniat Marcel Ciolacu.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *