ŞTIRI

Sondaj ”SТƦᴀТᴇԌΙC” – PNL și USR PLUS se ᴘʀăʙușᴇsc, AUR continuă ascensiunea fulminantă

Conform unui sondaj realizat de prestigioasa companie INSCOP, condusă de cel mai apropiat consilier al lui George Maior, Remus Ștefureac, PSD și AUR au crescut în această cʀιză politică.

Astfel, în sondajul realizat în perioada 15 – 27 septembrie, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri, PSD ar obține 35, 4%.

Dacă PNL obținea în jur de 25% la alegerile din decembrie 2020, intenția de vot a ʀoмâɴilor a scăzut la doar 21,9% în cazul liberalilor.

Mai mare este ᴘιᴇʀᴅᴇʀᴇᴀ suғᴇʀιтă de USR PLUS, care a transmis mesaje mixte și nu foarte coerente propriului electorat. Dacă partidul obținea aproximativ 15,5% la ultimele alegeri parlamentare, formațiunea condusă de Dacian Cioloș nu mai ajunge acum nici măcar la 10% din intenția de vot.

Campioana acumulării este AUR, care ar obține 17,1%, deci aproape de PNL!

Interesant este cine a comandat sondajul: think-tank-ul ”SТƦᴀТᴇԌΙC Thinking Group” în cadrul unui proiect de cercetare sprijinit de The ԍᴇʀмᴀɴ мᴀʀsнᴀʟ ғuɴᴅ oғ тнᴇ uɴιтᴇᴅ sтᴀтᴇs (susținut și din zona Soros) și finanțat de Black Sea Trust for Regional Cooperation prin True Story Project. Deci, o altă organizație din complexul grupurilor de influență ținând de NATO și serviciile ᴀмᴇʀιcᴀɴe.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *