ŞTIRI

Savaliuc ᴀʀuɴcă ɴucʟᴇᴀʀᴀ – se pregătește un dosar ᴘᴇɴᴀʟ pe numele lui CIOLACU

O adevărată ɴucʟᴇᴀʀă a fost lansată de publicația lui Răzvan Savaliuc, „Lumea Justiției” – la DNA s-ar pune la cale un dosar ”în care președintele PSD Marcel Ciolacu să fie defilat drept “ᴘᴇɴᴀʟ””.

Acțiunea ”Sistemului” ar avea ca motiv ”disperarea din tabăra “Guvernului Meu” din cauza procentajului de peste 40% pe care îl are PSD în ultimele sondaje”.

”La DNA se pritocește un dosar în care președintele PSD Marcel Ciolacu să fie defilat drept “ᴘᴇɴᴀʟ”, pentru ca Guvernul Cîțu sa fie menținut până în primăvara”, scrie LuJu, amintind că ”la fel a pățit și liderul USR Dan Barna după ce s-a declanșat ʀăzʙoιuʟ ᴘᴇ vιᴀțᴀ șι мoᴀʀтᴇ cu Florin Cîțu”

Echipa lui Răzvan Savaliuc precizează că ”surse din interiorul Parchetului General ne-au informat că Sistemul a ordonat, la nivelul DNA, un dosar ᴘᴇɴᴀʟ pe numele liderului PSD Marcel Ciolacu ca reacție la depunerea la Parlament a unei мoțιuɴι ᴅᴇ cᴇɴzuʀă de către PSD împotriva Guvernului Florin Cîțu”.

Astfel, Sistemul, ”fidel lui Klaus Iohannis”, ar încerca să oprească ”ᴅăʀâмᴀʀᴇᴀ Guvernului ᴀɴтιɴᴀțιoɴᴀʟ și incompetent Florin Cîțu” – atenție, asta pentru ca nu cumva ”să se ajungă ca președintele Klaus Iohannis sa deconteze politic nominalizarea în fruntea Executivului a unui personaj absolut neavenit și cu grave probleme morale și ᴘᴇɴᴀʟe în trecut.

”Dacă informațiile noastre se vor dovedi adevărate, aceasta înseamnă ca Binomul Servicii-PICCJ funcționează în continuare și operează pentru мᴀzιʟιʀᴇᴀ liderilor politici incomozi”, scrie Lumea Justiției.

De asemenea, ziariștii consideră că e posibil ca ideea unui asemenea dosar ᴘᴇɴᴀʟ pe numele lui Ciolacu ”să le fi venit celor care pritocesc o astfel de “lucrare” și ca urmare a recentelor declarații ale lui Marcel Ciolacu, potrivit cărora s-ar retrage de la șefia PSD în situația unui dosar ᴘᴇɴᴀʟ”.

Cu acest dosar, Sistemul l-ar sili să ”abdice de la șefia Partidului Social Democrat”.

LuJu reamintește declarația lui Ciolacu de la mijlocul lui august, când președintele PSD a declarat, aparent fără motiv, că ”Nu mi-e frică de nimic – dacă se găsește ceva, voi face pasul înapoi”.

Și, totuși… relațiile lui Ciolacu cu ”Sistemul” sunt evidente – atât biografic, cât și prin activitatea sa. Ba chiar și prin relațiile cu oamenii Sistemului.

Reamintim că Marcel Ciolacu a fost implicat într-un ᴅosᴀʀ ᴘuтᴇʀɴιc la DNA, dar deși era unul dintre ”eroii principali” ai unei afaceri cu pagubă de 5 milioane la stat, în mod suspect el a fost ocolit de ”celebra” DNA Ploiești.

În plus, afaceristul buzoian prieten și coleg cu Ciolacu, coɴᴅᴀмɴᴀт îɴ ᴅosᴀʀ, a ajuns cu ”tehnică” pe el în preajma lui Valeriu Zgonea – iar din această apropiere rezultă problemele ᴘᴇɴᴀʟe ale fostului președinte ale Camerei Deputaților, precursorul lui Ciolacu.

Deci, dacă lui Ciolacu i se pregătește ceva, înseamnă că în ”Sistem” s-a produs o ruptură.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *