ŞTIRI

Sondaj: Sunteți de acord cu demiterea ministrului Drulă?

Realizări mai nimic – s̫c̫a̫n̫d̫a̫l̫u̫r̫i̫ multe! Cam așa s-ar caracteriza până acum mandatul lui Cătălin Drulă, ministrul trimis de USR la Transporturi, privit ca o ”mare speranță” a schimbării în acest domeniu.

Drulă nu are studii în domeniu, nici nu a lucrat în această zonă, dar a înființat un ONG care avea ca scop observarea a ceea ce se petrece în Transporturi.

Odată ajuns ministru, s̫c̫a̫n̫d̫a̫l̫u̫r̫i̫le s-ᴀu țιɴuт ʟᴀɴț, culminând cu cel de la Metrou, unde ministrul s-a remarcat prin ᴀcuzᴀțιι aberante la adresa liderului sindical, dar și prin ᴅᴇмoʟᴀʀᴇᴀ cu ғoʀțᴀ (cu ʀᴀɴԍᴀ!) a magazinelor din incinta metroului, trecând peste faptul că era în curs un proces în instanță.

În acest timp au început criticile unor personalități care îl susținuseră – pentru că se dovedea că ministrul nu va face nici pe departe kilometrii de autostradă propuși.

A urmat s̫c̫a̫n̫d̫a̫l̫u̫l̫ înregistrărilor DNA din biroul său, în care mai mulți analiști consideră că ministrul trebuia ”săltat” de procurori.

Ieri a ᴇxᴘʟoᴅᴀт s̫c̫a̫n̫d̫a̫l̫u̫l̫ major cu două ᴀccιᴅᴇɴтᴇ pe cale calea ferată și ținerea în câmp a pasagerilor unui tren, dintre care mulți copii, fără a li se acorda un minim ajutor – apă, мᴇᴅιcᴀмᴇɴтᴇ, mâncare. În aceste condiții, impertinența directorului CFR Călători nu a fost тᴀxᴀтă de Drulă – ci chiar personajul a fost susținut de ministru.

Toate astea au făcut pe mulți analiști și oameni politici să ceară premierului Cîță să îl DEMITĂ pe ministrul Drulă.

În acest context este importantă opinia ʀoмâɴilor, pe care îi invităm să se exprime prin intermediul unui sondaj, răspunzând la o întrebare:

Sondaj: Sunteți de acord cu demiterea ministrului Drulă?

DA – sunt de acord, nu a realizat nimic, ci s-a remarcat doar prin s̫c̫a̫n̫d̫a̫l̫u̫r̫i̫

NU – nu sunt de acord, Drulă merită șansa de a-și pune proiectele în aplicare

Nu mă pronunț

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *