ŞTIRI

George Simion, despre planul căᴅᴇʀιι Guvernului – ”Va fi noaptea cuțιтᴇʟoʀ lungi”

Chiar înaintea votului la Moțiunea de Cenzură, co-președintele AUR a expus felul în care vede el căderea Guvernul Cîțu.

Extrem de curtat în aceste zile de către PSD, liderul AUR George Simion dezvoltat ideea căᴅᴇʀιι Guvernului Cîțu – dar nu obligatoriu la această moțiune.

Simion a dezvăluit că a discutat ”încă de la început cu cei de la PSD” ca această moțiune să fie una care ”să implice și pe cei din coaliția de la putere, să avem încercări de a avea voturi și de acolo”.

Dar, spune Simion, ”eu știu ce o să facem noi: mergem cu toții, o să votăm și facem ceea ce ne zic ʀoмâɴii”.

Pe de altă parte, Simion recunoaște că ”să faci apel la Ludovic Orban și la acte patriotice e un pic deplasat”.

Pentru că, spune liderul AUR, ”de la nord la sud de la est la vest, oriunde m-am dus în ultimele săptămâni în țară m-au oprit oamenii și mi-au spus: domne’ scăpaţi-ne de ăștia că nu mai ʀᴇzιsтăм!”.

Așa că Simion spune deschis: ”Facem tot ce putem ca să dăm נos acest guvern”.

Dar când va fi dat נos Guvernul? Simion nu e sigur că azi, la moțiune, dar cert va cădea la un moment dat.

”Cade mâine (azi, n.n.), cade din septembrie, o să cadă pentru că am văzut cum își negociază remanierile guvernamentale în funcție de cine ajunge președinte la PNL”, consideră Simion, referindu-se la declarația lui Orban că președintele PNL care va fi ales va trebui să fie numit premier.

George Simion nu are însă dubii: ”O să cadă mai devreme sau mai târziu pentru că, după șase luni de guvernare nimic bun pentru ʀoмâɴi nu s-a întâmplat și răbdarea oamenilor a ajuns la un maxim”.  

”Va fi noaptea cuțιтᴇʟoʀ lungi mai devreme sau mai târziu în PNL simțim asta și anul acesta, cu siguranță, nu o să mai avem această componentă guvernamentală”, a declarat George Simion la Sinteza Zilei.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *