ŞTIRI

Liviu Pleșoianu reintră de AZI în acțiune!

BUCUREȘTI, 31 mai – Sputnik. Un anunț așteptat de mulții admiratori ai omului politic Liviu Pleșoianu – dar și de cei care apreciază tentativa sa de… ”resetare”. De schimbare a omului – de fapt, revenire la calitatea de OM. 

”Adevărata mare RESETARE… Începând de luni, 31 mai, ora 21:00… Pe această pagină… Vă aștept…”, scrie și spune simplu Liviu Pleșoianu. 

Aceste pare a fi și mesajul transmis pe pagina de Ғᴀcᴇʙooκ, în care anunță o prezență constantă, începând din această seară.

Într-o postare anterioară, Liviu Pleșoianu prezenta un fragment din cartea sa ”Adevărata mare Resetare” – pe care a scris-o în ultimele luni, publicând-o mai întâi în ᴇɴԍʟᴇză și ulterior în ʀoмâɴă.

”De sute de ani deja, locuitorii acestei Planete nu mai sunt beneficiari, ci victime ale unor experimente politice, sociale şi economice care, printr-un efect cumulativ, au atins punctul critic al ᴅιsтʀuԍᴇʀιι omenescului, a esenţei umane, a fibrei celei tari a speciei”, scrie Pleșoianu, subliniind că ”toate aceste experimente sunt elaborate şi puse în practică printr-un circuit decizional de tip piramidal”.

Astfel, în înțelegerea sa, la nivelul bazal sunt pionii, ”cei care pun în aplicare planurile, cei care asigură fără să știe și fără să vrea derularea efectivă a experimentelor”.

La mijloc, sunt ”cei care conduc lumea la vedere – preşedinţi, premieri, guverne, parlamente, servicii, instituţii influente naţionale şi internaţionale, puternici bancheri şi oameni de afaceri”.

”Sus, ei bine, sus… avem deja de a face cu adevăraţii conducători şi iniţiatori ai tuturor acestor experimente – fiinţe al căror scop nu este doar controlul, ci dirijarea umanităţii către un sens evolutiv opus celui cerut de destinul şi menirea regnului uman”, scrie Liviu Pleșoianu în cartea ””Adevărata mare RESETARE”. 

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *