ŞTIRI

ɴUCʟᴇᴀƦᴀ – Cîțu ascunde că UE îi impune o DECIZIE gravă, care va lovi milioane de ʀoмâɴi!

BUCUREȘTI, 25 mai – Sputnik. O adevărată ”ɴucʟᴇᴀʀă” este dezvăluită de deputata (PSD) Diana Tușa – Florin Cîțu și-ar fi asumat la Bruxelles nici mai mult, nici mai puțin decât creștere vârstei de pensionare!

Astfel, în Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) care urmează să fie prezentat Comisiei Europene se prevede ca vârsta de pensionare să ajungă la 68 sau 69 de ani, în cazul bărbaţilor, şi la 65 de ani, în cazul femeilor.

Ce va însemna asta? Speranţa de viaţă sănătoasă în Ʀoмâɴia este apropiată de aceste cifre – iar cea de viață este 72,5 de ani pentru bărbaţi şi de 79,6 de ani pentru femei (cifre 2019).

Ei bine, asta înseamnă că, pentru a beneficia de pensia integrală, va trebui să muncești aproape întreaga perioadă de viață sănătoasă – restul anilor fiind destinați mai mult îngrijirii sănătății.

Deputata Diana Tușa pune sare ᴘᴇ ʀᴀɴă: ”Coroborând speranța de viață din Ʀoмâɴia cu noile preocupări ale Guvernului Cîțu privind majorarea vârstei de pensionare, reiese clar că singurii câștigători sunt statul, fondurile de pensii și piața de capital”.

”Cu toții vor încasa, timp de mai mulți ani, o căruță de bani, din care vor restitui doar o foarte mică parte… celor care vor supraviețui vârstei de pensionare”, scrie Diana Tușa, întrebând în final – ”Ghiciți cine sunt marii pierzători ai acestei noi “reforme”!”.

Răspunsul e clar: milioane de ʀoмâɴi!

1 bình luận trong “ɴUCʟᴇᴀƦᴀ – Cîțu ascunde că UE îi impune o DECIZIE gravă, care va lovi milioane de ʀoмâɴi!

  1. SPALA TI SPERMA PE GURA BAI PROSTULE PROPRIETARUL ACESTUI CACAT DE SITE !!
    SPALA TI SPERMA IN GURA INFECTIE URINARA

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *