ŞTIRI

Ciutacu îi dă veste cuмᴘʟιтă pentru USR – Dan Barna, anchetat de Kovesi!

BUCUREȘTI, 13 mai – Sputnik. Nu fără satisfacție, apreciatul jurnalist și realizator TV Victor Ciutacu a difuzat vestea că Dan Barna, cazul în care este implicat, ar ajunge la Instituția Procurorului European, EPPO, condusă de însăși Laura Codruța Kovesi!

”DLAF trebuie să sesizeze și OLAF-ul, dar și noul Parchet European, condus de doamna Kovesi”, a explicat Norica Nicolai aseară în emisiunea lui Victor Ciutacu de la Ʀoмâɴia TV.

Informația a fost dată de Norica Nicolai, fost europarlamentar și procuror, care a explicat că  Departamentul de Luptă Anti-Fraudă va sesiza OLAF, organismul european, dar acum și recent înființatul EPPO!

Reamintim că inspectorii DLAF au trimis dosarele care vizează firme cu legături cu Dan Barna șa DNA, fiind suspecte de fraudă cu fonduri europene.

”Nu știu dacă această notă a fost transmisă la DNA, urmează să fie transmisă, consider incorect să trebuiască să aflu din presă”, a declarat Dan Barna.

La rândul său, Dan Barna se apără spunând că nu a făcut nimic ilegal – și că el a cerut controlul ca să nu mai fie nici un dubiu. Pe de altă parte, Barna și-a exprimat nemulțumirea că a aflat de trimiterea notei de control de la DLAF la DNA din presă.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *